MELYIK COACHINGOT VÁLASSZAM? EGYÉNI COACHING

01Idő és energia coaching

Kifolyik az idő a kezedből? Több energiát szeretnél a munkádban és a magánéletedben egyaránt? Van rá megoldás! Ne vesztegesd tovább az időd! Növeld az energiaszinted! A tartós változáshoz a coaching egy rendkívül hatékony módszer. Az ülések során megkeressük a számodra leghatékonyabb időkezelési technikákat és energiaforrásokat, melyek segítenek egy és stresszmentes életvitel kialakításában. Kérdéseim segítségével Te magad dolgozod majd ki a számodra legtökéletesebb utat. Megtanulod hogyan oszd be hatékonyan az idődet, hogyan energizáld magadat, amikor szükséges, hogyan építs be új szokásokat a napirendedbe, hogyan építkezz erősségeidre. Ne várj tovább! Itt az idő hogy változtass!

02Életmódváltás

Úgy érzed összecsaptak a hullámok a fejed felett? Ideje lenne életmódot változtatni, de valami visszatart és elakadtál? Jó lenne ha támogatást és motivációt kapnál a változtatáshoz? Hozd egyensúlyba az életed különböző területeit! Építs be új szokásokat a mindennapjaidba! A coaching során megkeressük a számodra leginspirálóbb módokat, melyek eredményeképpen egy stresszmentesebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetsz!

03Karrier coaching

Ha nem tudod hogyan vágj bele az álláskeresésbe, gyere el és megkapod a szükséges lendületet ahhoz, hogy belevágj. Megkeressük az erőforrásaidat, segítek felkészülni az állásinterjúkra és önéletrajzot írni akár angol nyelven is. Szerepjátékok segítségével eljátsszuk az interjú helyzetet, hogy a lehető legkevesebb stresszel járjon majd ha élesben kell teljesítened. Ha középiskolás vagy egyetemista vagy, de nem tudod milyen pályát válassz, segítek kibogozni a szálakat és megtalálni a számodra legmegfelelőbb utat.

1 napos tréningek és klubok

LÉLEKWELLNESS COACHING

Vajon hogyan lehet becsempészni a túlpörgetett napirendünkbe egy kis lélekwellness-t? Testünkkel sokkal többet törődünk, mint a lelkünkkel, hiszen az szem előtt van, látszik. Holott lelkiállapotunk ugyanúgy látszik, kihat a testünkre, egészségünkre. Látszik a tartásunkon, arcvonásainkon és könnyebben megbetegszünk ha valami nincsen rendben a lelkünkkel. Fontos a mindennapjainkba beépíteni olyan tevékenységeket, melyek lelki feltöltődésünket segítik elő, hisz lelkünk legalább ugyanolyan törődést igényel, mint testünk. Ha azt érzed, hogy csak rohansz és nincs időd magadra, és szeretnél ezen változtatni végre, akkor gyere el egy LÉLEKWELLNESS COACHING NAPRA, ahol megkeresed, hogy hogyan építs be a hétköznapi rutinjaid közé valami olyat, ami Téged táplál, előre visz, hogy a lelked is megkapja a szükséges törődést.

NŐI ÉNIDŐ KLUB

Szeretnél egy olyan csapathoz tartozni, ahol hetente egyszer jókat beszélgethetsz, eszméket cserélhetsz olyan témákban, melyekkel fejleszted önismeretedet és javítod életminőségedet? Akkor csatlakozz hozzánk! A női klubban minden alkalommal egy-egy olyan témát járunk körül, ami számunkra nőknek izgalmas és fontos. A coaching eszköztárát hívjuk segítségül, coaching kártyákat, képeket használunk, inspiráló, elgondolkodtató szerepjátékokat játszunk és jókat beszélgetve fejlesztjük magunkat. Téged is várunk szeretettel! Mivel kiscsoportos foglalkozások ezek, bejelentkezés szükséges! Időpontok: Minden kedden délelőtt 10.00-11.30-ig.

Pörgesd fel a nyelvtanulást!

Állandó újrakezdő nyelvtanuló vagy? Nem mersz megszólalni idegen nyelven? Vajon hogyan csinálják azok, akikre csak úgy ragadnak a nyelvek? Minderről és még nagyon sok egyéb nyelvtanulást előrelendítő dologról hallhatsz és tesztelheted is őket ha eljössz a tréningre. A tréningen kidolgozod a saját személyre szabott stratégiádat, melynek segítségével nyelvtanulásod hatékonyabbá válik. Ha nyelvi elakadással küzdesz, arra is megkeressük az eszközöket, melyekkel meg tudsz szabadulni tőlük. Bővebben a www.ilearn.hu oldalon olvashatsz még a nyelvi coachingról.


Kártyás coaching

A vizuális eszközök bevonásával a coaching során sokszor olyan folyamatok indulnak be, olyan gondolatok és érzések jönnek felszínre, melyek máshogy lehet nem tudnának. Az emberek jobban megnyílnak és gyorsabban haladnak a megoldás felé. A kártyás tréning meglepetésekkel teli és élményekben gazdag utazára invitál. Bildimpulse, DIXIT és saját készítésű kártyáimmal dolgozunk a coaching során. Gyere és légy részese egy izgalmas önismereti kirándulásnak!

ÁLLÁSKERESŐ TRÉNING

Hogyan írj ütős önéletrajzot? Hogyan tűnj ki az állásinterjún a sok jelentkező között? A rengeteg tipp közül jónéhányat élesben is kipróbálhatsz a tréningen, megtapasztalhatod, hogy a gyakrolatban hogyan is működnek. EXTRA! Igény szerint angolul is próbainterjúzhatsz ha szeretnéd. Maximum 6 fős csoportokban zajlik az egész napos a tréning, melyeket szombati napokon tartok, előre meghirdetett időpontban.

IDŐ ÉS ENERGIAMENEDZSMENT TRÉNING

Versenyt futsz az idővel? Vajon mi kellene ahhoz, hogy mindenre legyen időt, amire szeretnéd? Ezen a félnapos tréningen elkészíted egyénre szabott stratégiádat, ami segíteni fog abban, hogy stresszmentes és kiegyensúlyozott életet élj.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

  • SKYPE-on is van lehetőség coachingra, ha a személyes találkozó nem megoldható.
  • PRO BONO Coaching munkanélkülieknek, GYES-en lévő kismamáknak. Érdeklődni e-mail-ben lehet.