TANÍTS MÁSKÉPP! COACHING TRÉNING NYELVTANÁROKNAK

Aktuális időpont: itt

A tréning menete:

Kezdés: 9.30-kor. Előtte 9.00-tól már várom az érkezőket, ismerkedés, ráhangolódás és teázás a kezdésig.
9.30-10.45: Rövid áttekintés a coaching történetéről, felhasználási területeiről és a nyelvoktatásban használható elemeiről. Miért jó ha az ember tanár és coach is egy személyben? Hogyan legyek egyszerre tanár és coach is?
10.45-11.00: rövid szünet
11.00-12.30: Gyakorlatban mindez hogyan működik?
  • Megismerkedhetsz különböző coaching modellekkel (AI, GROW) és ki is próbálhatod, hogy milyen coacholni és coacholva lenni.
  • Önbizalomnövelés és komfortzóna tágítás
  • Korlátozó hiedelmek kiiktatása
  • NLP (neurolingvisztikus programozás) alkalmazása a tanítási folyamatban, coaching kártyák és egyéb vizuális eszközök szerepe
12.30-13.30: ebédszünet
13.30-15.30: coaching bemutató és coaching gyakorlatok

A tréning során a gyakorlatias feladatok lesznek túlsúlyban, feladatlapokat kapsz, melyeket a későbbiekben fel tudsz használni. A cél, hogy minél átfogóbb ízelítőt kapj a coaching eszköztárából, melyekkel az oktatásodat hatékonyabbá teheted.

Mit hozz magaddal a tréningre?

  • A legfontosabb az aktív jelenléted, azt semmiképpen se felejtsd otthon. :-)
  • A tréning során tea, kávé, ásványvíz, teasütemény és kis harapnivaló áll majd rendelkezésedre. Ebédet hozhatsz is magaddal, van hűtési, melegítési és étkezési lehetőség, vagy 2 perc sétára az ÁRKÁD-ban vagy IKEÁ-ban is tudsz ebédelni.

Maximális csoport létszám 6 fő.

A tréning ára 14900Ft.

Jelentkezni e-mailben vagy telefonon tudsz: icoachu3@gmail.com, telefon +36/70/2288052

Aki a tréninget tartja: Kovács Beáta, kvalifikált nyelvi coach és 25 év nyelvtanítási tapasztalattal rendelkező nyelvtanár.

Helyszín:1148 Budapest Kerepesi út 78/H az Örs vezér terénél

Vélemények az eddigi tréningekről

„Nagyon jól éreztem magam, és végre egy tanfolyam, ami hasznos volt! A gyakorlatban 100 %-ban használható ismereteket adott.”

„A Taníts másképp nyelvi tréning maximálisan megérte az időt és a pénzt. Bea rengeteg ötletet adott, amit a mindennapokban is fel tudnunk használni. A tréning hangulata nagyon kellemes és személyes volt. A tematika igényesen, logikusan van összeállítva, minden percben kap valami újat az ember. Bea olyan légkört teremtett, hogy még az egyéb szakmai kérdések megbeszélése elől sem zárkózott el; nagyon sok mindent meg tudtunk beszélni a kollégákkal "menet közben" is. Természetesen a folytatás is érdekel. Már alig várom.”
Viki

„Teljesen más élményben volt részem, mint amire számítottam ☺ és ezt pozitívumként értem. Azt hittem szókincs, nyelvtan, illetve kommunikációs feladatokkal kapcsolatos tanítási technikákról lesz szó... (mint általában az általam látogatott workshop-okon lenni szokott) amiket lássunk be, nem valószínű, hogy alkalmazok, 2-3-mat használok, azokat 1-2 újjal megpróbálom változatossá tenni, de hatékony és inspiráló nem ettől leszek, hanem pont azoktól a technikáktól, amiket bemutattál nekünk. ☺
És ami plusz, hogy ez a saját személyiségemre is pozitív hatással van, hiszen másképp közelítem meg a diákok munkáját, illetve annak hiányát.
Ezen kívül a pozitív, energikus személyiséged is megerősít abban, hogy még korai lenne a kiégés , hiszen lehet ezt hatékonyan csinálni, miközben mentálisan is töltődöm. És ez nagyon sokat lendített mindannyiunkon szerintem!
Nagyon köszönöm a lehetőséget és várom a következő alkalmat! ☺”
M. Cecília

„Tetszett a tréning gyakorlatiassága.”

„Megerősödtem abban a hitemben, hogy a tanításnak, önfejlesztésnek, egymástól tanulásnak sok pozitív hozadéka van.”

„Köszönöm, hogy részese lehettem a mai tréningnek. Nagyon tetszett, rengeteg újdonsággal találkozhattunk, melyek nagyon hasznosak, praktikusak, s bevallom, alig várom, hogy kipróbálhassam a saját tanításaim során a tippeket, praktikákat, tanácsaidat. Köszönöm a lehetőséget, várom a további tréningeket!”
Tünde

„Örülök és megerősítést kaptam, hogy a coaching eszközeivel az élet számos területén fejlődhet az ember anélkül, hogy lelkesedése alábbhagyna. Hasznos fórum volt szakmai körökben.”
Edina

„Nagyon pozitív, hogy több handout-ot is kaptunk. Összeszedett, strukturált tréning volt. ☺”
Anett

„Köszönöm, hogy részt vehettem a mai nyelvi coaching tréningen és ezeket a mai napon Tőled tanult technikákat majd beépíthetem a nyelvtanításba a magán óráimon. Örülök, hogy megismertelek és részemről szeretném még folytatni a dolgot.”
Zs. Viki

Ingyenes nyílt nap

Kíváncsi vagy milyen egy coaching ülés? Kipróbálnád milyen az ha coacholnak? Akkor gyere el és próbáld ki!

Hallottál már a coachingról, de még nem próbáltad? Szeretnéd megtudni, hogy való-e Neked? Esetleg azon gondolkodsz, hogy Te magad is szívesen dolgoznál coach-ként? Bármelyik is legyen a helyzet, vagy ha bármi más kérdés izgat a coaching-gal kapcsolatban, akkor itt a helyed a következő nyílt napon! Mivel szeretnék minden kedves érdeklődővel foglalkozni, szeretném ha egyenletesen oszlanának el az érdeklődők, így a nyílt napra kérlek jelentkezz be. E-mail-ben tudsz bejelentkezni a számodra ideális idősáv megjelölésével. 10.00-12.00 14.00-16.00. Maximális látszám 6 fő idősávonként.

Szervezés alatt.

Kártyás coaching

Feltöltés alatt

Coaching tanároknak

Egynapos tréningek (ld. fentebb).