Rólam

Kovács Beáta vagyok, coach és angoltanár. Nemzetközileg elismert kvalifikált coach képesítéssel rendelkezem. Szeretek emberekkel foglalkozni, könnyen rá tudok hangolódni lelkiállapotukra, gondolatvilágukra. A coachingban megtaláltam azt a módszert, mellyel az életünk legtöbb területét gyorsan és hatékonyan fejleszteni tudjuk. Kiemelt szakterületeim az idő és energia coaching illetve a nyelvi coaching, emellett karrier és életmód coachinggal is foglalkozom. Ha az élet valamely területén azt érzed, hogy elakadtál, nem úgy mennek a dolgok, mint ahogyan szeretnéd, akkor fordulj hozzám bizalommal. Hiszem, hogy mindenkiben megvan a képesség a céljaik eléréséhez, néha csak egy kis plusz inspirációra és tamogatásra van szükség. Célom, hogy jobb életminőséghez tudjam hozzásegíteni a hozzám fordulókat. Megoldásközpontú coachként segítek megtalálni azokat az erőforrásaidat, melyek kellő önbizalmat és motivációt adnak ahhoz, hogy elérd a kitűzött célodat, életminőséged javuljon és kiegyensúlyozott harmonikus életet élj.


A coaching nem tanácsadás, nem terápia, hanem egy előrevivő folyamat. Nem a múltadat elemezzük, hanem a jövődet építő személyes megoldásodon dolgozunk majd együtt. Mindig megtisztelőnek tartom ha valaki bizalommal fordul hozzám és nagy örömmel tölt el, amikor látom a változást, amit a coaching segítségével keltünk életre. Szeretettel várlak Téged is!

SZAKMAI TAGSÁGAIM

Tagja vagyok a CoachOK Szakmai Szövetségének, mely Magyarország legnagyobb coaching szemléletű tanácsadó szakmai szervezete, mivel elengedhetetlennek tartom a folyamatos szakmai fejlődést és szupervíziót egyaránt.


A Magyarországi Coach Szervezetek Szövetsége által vezetett Minősített Coachok Szaknévsorában is szerepelek.

PUBLIKÁCIÓIM

Kövesd a blogomat, ahol olyan praktikus nyelvtanulási és életvezetési ötleteket és coaching eszközöket osztok meg, melyeket önállóan ki is próbálhatsz.


A Nők külföldön oldal velem készített interjúja itt olvasható.

COACHING ESZKÖZTÁRAM

"Ha van cél, vezet oda út is."

Célod pontos meghatározáshoz, erőforrásaidra építkező akcióterv készítéséhez korszerű eszköztárral dolgozom. A számodra leghatékonyabb módszerek feltérképezése, erősségeid tudatosítása során mindvégig aktív résztvevője leszel a folyamatnak, melyben én mint coach egyenrangú félként támogatlak és folyamatos inspiráló visszajelzéseket adok a haladásodról. Mindehhez a következő eszköztárból válogatok: